Takuu

SINUN RUKKA-TUOTTEESI

RUKKA-TAKUU
Takaamme valmistamamme Rukka-tuotteet lisäetuna annettavalla takuulla. Takuuaikana huolehdimme Rukka-tuotteiden valmistus- ja materiaalivirheistä seuraavin ehdoin.

TAKUUN LAAJUUS
Rukka-takuu koskee vain valtuutetuilta Rukka-jälleenmyyjältä hankittuja tuotteita. Takuun edellytys on valtuutetun Rukka-jälleenmyyjän ostotosite. Rukka-tuotteelle annettava pääsääntöinen viiden (5) vuoden takuuaika alkaa uuden tuotteen ostopäivästä. Käsineillä, alusasuilla, lisävarusteilla, asusteilla ja integroiduilla tuotteilla (ml. suojilla) on kahden (2) vuoden takuu.
Rukka-takuu koskee uuden tuotteen alkuperäistä omistajaa. Takuu ei ole siirrettävissä kolmannelle (kuten käytetyn tuotteen ostajalle) ilman ostotositteen luovutusta. Takuu vastaa kuitenkin aina vähimmäistasoltaan laissa tarkoitettua tuotevastuuta. Takuulla ei rajoiteta laista määräytyviä oikeuksia.

TUOTTEIDEN ASIANMUKAINEN KÄYTTÖ JA NORMAALI KULUMINEN
Rukka-tuotteet on valmistettu vastaamaan erittäin korkeita laatustandardeja. Kuitenkin huolellisimminkin hoidetuissa tuotteissa näkyy ennen pitkää normaalikäytöstä johtuvaa kulumista. Myös tapaturmia sattuu, värit haalistuvat ja liikkuvat osat kuluvat ennen pitkää käytön myötä loppuun. Muiden tuotteiden kosketuksesta aiheutuvat mekaaniset vauriot tai hankaumat, kuten esimerkiksi kypärän remmit, selkäreput, liivit, ajosaappaiden tai moottoripyörän osat yms. luokitellaan normaalikulumiseksi.
Takuu ei kata tuotteen normaalista kulumisesta, ohjeiden vastaisesta- tai väärästä huollosta/käytöstä tai tapaturmasta aiheutuneita vikoja.

TAKUUNALAISET TOIMENPITEET JA HARKINNANVARAISUUS
Takuunalaiset Rukka-tuotteet ensisijaisesti korjataan. Jos korjaus ei ole mahdollinen, tuote vaihdetaan uuteen alkuperäistä tuotetta lähinnä vastaavaan samankaltaiseen tuotteeseen. Kaikki kolmannen osapuolen tekemät korjaus- tai muutostyöt mitätöivät takuun.
Käytämme korkealaatuisia komponentteja tuotteissamme. Mikään komponentti ei kestä kuitenkaan ikuisesti. Erilaiset käyttötasot vaikuttavat komponenttien elinkaareen. Rukka asiantuntijat tekevät takuuharkinnan yksittäisen tuotteen kohdalla aina tapauskohtaisesti.
Takuu ei tarkoita vähimmäiskäyttöikää tuotteelle. Paljon käytettynä tuote voi kulua loppuun jo ennen takuuajan päättymistä.

TAKUUKÄSITTELY
Tuotevirheitä koskevissa epäilyissä tulee ottaa yhteyttä tuotteen myyneeseen tahoon ostotositteen kera.
Vain puhtaat tuotteet käsitellään. Mikäli tuote joudutaan pesemään, pesulakulut veloitetaan. Suojat ja irrotettavat vuorit tulee olla poistettu ennen lähetystä. Jos vika on vuoressa, tulee vuori toimittaa takuuta koskevan asian käsittelijälle aina yhdessä päällystakin tai -housujen kanssa.

GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™
Rukka-takuun lisäksi GORE-TEX GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-varustellulla merkinnällä merkittyjä tuotteita koskee erityinen tuotelupaus. Tuotelupauksen ehdot löytyvät osoitteesta: https://www.gore-tex.com/experience/our-promise. Tuotelupaus on Rukka-takuusta erillinen kolmannen osapuolen tarjoama lisäetu.

Rukka palvelupisteet:

GERMANY
Rukka Service Center
Arbacher Straße 13
D-56769 Retterath
Tel. +49 2657 29599-75
Fax +49 2657 29599-74
rukka-service@center.de

SWEDEN
Rukka Bruksgatan 29
S-252 24 HELSINBORG
Tel. +46 42 149 055

Gore-Tex palvelupisteet: