Filosofia

DEFENCE & COMFORT

Lisämukavuus tuo aktiivista turvallisuutta

Rukka-moottoripyöräilyasut on suunniteltu ja valmistettu Rukka Defence & Comfort -toimintastandardien mukaan, jotta ne vastaavat kaikkein tiukimpia säänkesto- ja ajomukavuusvaatimuksia.

Kaikissa Rukka-moottoripyöräilyasuissa on patentoidut Rukka Air -suojat.  Ne ovat ainoat markkinoilla olevat patentoidut, hengittävät olka-, kyynär-, polvi- ja lonkkasuojat, jotka ovat CE normin EN 1621-1 2012 mukaiset ja toimivat samoin kaikissa sääolosuhteissa. Suojan elastinen rakenne jakaa mahdolliset iskut laajemmalle alueelle toimien iskunvaimentimena.

Heijastavat materiaalit tuovat lisää turvallisuutta. Päivänvalossa tämä Rukka-materiaali näyttää ”normaalilta”, mutta jos ajovalot osuvat siihen pimeässä, se heijastaa valon häikäisevän valkoisena.

Jokainen asu toimii parhaiten juuri ko. asulle määritellyllä mukavuusalueella.  Kuumaa tai kylmää, sadetta tai paistetta - eri teknologioita on hyödynnetty erilaisille ajo-olosuhteille. Asianmukaiset alusasut, lisävarusteet ja tekniset sovellukset laajentavat yksilöllistä ajonautintoa.