Rukka uutiset

Rukka AquaAir -haalari toiminnallisesta 3-kerros Gore-Tex -laminaatista!

Hengittävä ja vedenpitävä AquaAir on täydellinen lisä Cordura AFT-materiaalista valmistettuun AiRider –ajoasuun.

Sadeasu Rukalta? Ei suinkaan.  AquaAir-haalari saattaa olla ensimmäinen yksiosainen, toiminnallinen Rukka-sadehaalari, mutta siinä on lähes kaikki tyypillisen Rukka 3-kerros-laminaattipuvun ominaisuudet.


Gore-Tex –kalvon ansiosta AquaAir suojaa nimensä mukaisesti vedeltä ja tuulelta säilyttäen kuitenkin erinomaisen hengittävyyden. Kaksi pitkää vetoketjua lahkeiden ulkosivuilla ja erittäin pitkä, diagonaalinen etuvetoketju varmistaa helppokäyttöisyyden. Joustavasta Gore-Texistä tehty korkea kaulus estää veden valumisen niskaan. Säädettävä vyö takaa optimaalisen istuvuuden.


Haalarin istuinosan Keprotec Antiglide takaa pysyvän pidon pyörän päällä. Iso, vetoketjullinen reisitasku on käytännöllinen lisä.


AquaAir–haalarin suunnittelijat jättivät haalarista tarkoituksella suojat ja lämpövuorin pois, sillä haalari on tarkoitettu puettavaksi vettäpitämättömän puvun päälle huonolla säällä. Tämä tekee AquaAir–haalarista täydellisen lisävarusteen Rukka AiRider-takille ja tulevana kautena sen pariksi tuleville AiRider-housuille. AiRider-puku on ihanteellinen ajoasu kuumaan ilmastoon erittäin hyvän ilmanläpäisykykynsä  ja täydellisten suojavarusteidensa ansiosta. AquaAir–haalari tekee AiRider-puvusta sopivan myös kylmiin ja sateisiin päiviin!


AquaAir-haalari on saatavilla Rukka-jälleenmyyjiltä mustana ja sinisenä ko’oissa 48-62.

Arkisto