Rukka uutiset

Rukka LB alaselänsuoja – tehokkaasti iskua vaimentavaa suojaavuutta

Jo vuosikymmenien ajan Rukka on tuonut markkinoille yhä uusia innovaatioita. Tänä vuonna se on Rukka LB alaselänsuoja, joka yhdistää tukivyön edut alaselän lisäsuojaavuuteen.

Rukka tarjoaa yhden markkinoiden kattavimmista suojakokonaisuuksista tällä hetkellä.  Kaikissa merkin takeissa ja housuissa on Rukka D3O Air suojat vakiona.  Suojat on kehitetty yhdessä brittiläisen suoja-expertin D3O kanssa.  Hengittävät suojat ovat hyvin pehmeät ja joustavat, mikä tekee suojista mukavat käytössä, ja kun niihin osuu isku, ne moninkertaistavat suojaavuutensa samassa silmänräpäyksessä.  Suojia saa myös irrallisena, joten niillä voi päivittää vanhemmankin Rukka-puvun olka-, kyynär-, lonkka- ja polvisuojien osalta ja osin myös selkäsuojat.  Tarjolla on myös suojaliivejä rinnan ja selän suojaksi.  Rukka LB alaselänsuoja lisää suojaavuutta tukivyön muodossa tarjoten siihen integroidun D3O Air suojan.

Hengittävän tukivyön materiaali on vettähylkivää mikrokuitua ja lämpöä säätelevää Outlastia, ja suoja täyttää CE-normin EN 1621-2 2014 vaatimukset.  Se on kevyt ja vie niin vähän tilaa, että sen olemassaoloa tuskin ajaessa huomaa. Sen voi pukea joko housujen alle tai päälle ilman että se rajoittaa liikkuvuutta.  Istuvuus on erinomainen leveän tarrakiinnityksen ansiosta, ja se on tarkoituksenmukainen lisä Rukka selkäsuojille, jotka ovat vakiona monissa Rukka-takeissa.  Käytettäessä LB alaselänsuojaa yhdessä Kastor- tai Cepi- suojaliivin kanssa ja yhdessä takin vakiosuojien kanssa se täydentää tämän hetken monipuolisimpaa suojavarustusta.

Saatavilla olevat koot: S, M, L ja XL