Rukka uutiset

Kastor & Cepi

Rukka suojaliivit “Kastor” ja “Cepi”

Kaksi erilaista suojaliivimallia täydentävät kattavan valikoiman Rukka D3O Air –suojia. Niissä yhdistyy maksimaalinen suojavuus ja optimaalinen mukavuus.

Kehittämällä innovatiiviset Rukka D3O Air –suojat yhteistyössä brittiläisen suojavalmistajan D3O:n kanssa Rukka on saavuttanut merkittävän askeleen suojarintamalla.

Suojat ovat pehmeät, joustavat ja siten myös mukavat. Törmäyksen sattuessa ne vaimentavat iskun moninkertaisesti ja vastaavat täydellisesti Rukan mottoa “Defence and Comfort”. Suojaliivien lisäksi Rukka-mallistossa on tarjolla D3O Air olka-, kyynär-, lonkka-, ja polvi/säärisuojat sekä kaksi selkäsuojaa: CB keskiselän- ja FB kokoselänsuoja. Uutuutena Rukka tuo markkinoille kaksi suojaliiviä, Kastorin ja Cepin. Ne on valmistettu erittäin joustavasta  Stretch Cordura –materiaalista.
Kastor on sporttisempi liivimalli  ja Cepi taas väljempi ja varustettu säädettävin olkaimin. Molemmissa on luonnollisesti täysikokoinen, CE-sertifioitu selkäsuoja, joka on EN 1621-2 2014 standardin mukainen. Sen lisäksi niissä on myös vastikään kehitetty, iso rintasuoja, joka noudattaa EU:n henkilökohtaisen suojavarusteen direktiiviä 89/686/ECC. Molemmat mallit ovat hyvin miellyttäviä käytössä suojien pehmeyden, hengittävyyden ja niiden lämpötilaa säätelevän Outlast-materiaalin ansiosta. Vartalonmyötäinen leikkaus ja elastinen Cordura takaavat kummankin erinomaisen istuvuuden. Siksi ne ovat mukavia moottoripyörätakkien alla ja pysyvät hyvin paikoillaan. Pukemista helpottaa etuvetoketju ja molemmat liivit on tarkoitettu  yhdistettäväksi Rukka-housuihin alaosassa olevalla vetoketjulla.