Materiaalit

D3O Air System

Katso kaikki D3O Air System Tuotteet

Kaikissa Rukka-ajoasuissa on patentoidut, hengittävät EU-standardin EN 1621-1 2012 mukaiset Rukka Air -suojat. Ainutlaatuinen Rukka-suojadesign, ja yhdessä D3O:n kanssa vain Rukalle kehitetty D3O -materiaali tuovat markkinoille täysin uuden mukavuus- ja turvallisuustason. Mallistossa myös CE normin EN 1621-2 2014 täyttävät selkäsuojat.

RUKKA D3O AIR SYSTEM

Patentoitu, CE-hyväksytty ja hengittävä suoja

D3O Air on patentoitu suojaava materiaali, jossa edistyksellinen kemia sekä tuotesuunnittelu yhdistyvät, aikaansaaden tehokkaasti iskua vaimentavia suojaimia.
Uusi D3O Air -materiaali on kehitetty erityisesti Rukan suojiin. Tässä uudessa materiaalissa on erityisiä piirteitä, jotka mahdollistavat edistyksellisen, mukautuvan ja taipuisan suojaavuuden.

D3O Air:n edut:
- Tehokkaasti iskua vaimentava
- Suojaava
- Taipuisa
- Miellyttävä
- Testattu CE-standardien mukaan
- Vastaa CE-normin EN 1621-1 2012 ja EN 1621-2 2014 vaatimuksia
- Rintasuoja on PPE direktiivin 89/686/EEC mukainen

Miten D3O Air toimii 

Materiaali sisältää älykkäitä molekyylejä, jotka liikkuessaan kelluvat vapaana, mutta iskun vaikutuksesta lukkiutuvat yhteen ja vastaanottavat iskuvoiman vapautuen taas välittömästi joustavaan tilaansa. 
D3O Air ei mene kovaksi iskusta, vaan molekyylit lukkiutuvat toisiinsa ja jakavat voiman, mikä vähentää huomattavasti iskun vaikutusta.
Rukka D3O Air Protectors function 2017
D3O Air jakaa iskuvoiman, mikä vähentää ratkaisevasti iskusta välittyvää voimaa ja minimoi näin loukkaantumisriskiä sekä varusteiden vahingoittumista. 

Suojaominaisuudet säilyvät toistuvissakin iskuissa. 

D3O Air on aina mukava, taipuisa ja suojaava.

Rukka_D3O_Air_Protectors_2017